Error loading dataset to Network

Go down

Error loading dataset to Network

Post by elkedawson on 2016-05-26, 14:45

Hello Ian

I am getting an error message when trying to load a new dataset to the network. Any ideas? As I can't see where to add screenshots here, I'll send them to you separately.

Regards

Elke

_________________
Elke

Elke Dawson
Research Data Curator
Long Term Ecological Research Network
The Fenner School of Environment and Society
ANU College of Medicine, Biology & Environment
The Australian National University
ACTON, ACT 2601, Australia

Telephone: 0407 524 501
Email: elke_dawson@hotmail.com
Skype: e.dawson28
Twitter: e_dawson_28
http://www.ltern.org.au/

elkedawson

Posts : 2
Join date : 2016-05-09
Age : 58
Location : Rockhampton

View user profile

Back to top Go down

Morpho Network error solved

Post by elkedawson on 2016-05-27, 15:23

Hello Ian

I have found out the problem. I didn't have my PuTTY configured properly. All working perfectly now.

Regards

Elke

_________________
Elke

Elke Dawson
Research Data Curator
Long Term Ecological Research Network
The Fenner School of Environment and Society
ANU College of Medicine, Biology & Environment
The Australian National University
ACTON, ACT 2601, Australia

Telephone: 0407 524 501
Email: elke_dawson@hotmail.com
Skype: e.dawson28
Twitter: e_dawson_28
http://www.ltern.org.au/

elkedawson

Posts : 2
Join date : 2016-05-09
Age : 58
Location : Rockhampton

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum